• Str. Campul Pipera 127 ap. 4 Bucuresti
 • Luni – Vineri : 9.00 – 18.00

Totul Gratis

Recomanda serviciile Dust Busters catre trei prieteni si ai o curatenie gratuita din partea noastra.

Detalii

Garantia Sigurantei

Urmareste live de pe telefon, tableta sau laptop serviciile de curatenie Dust Busters in casa ta.

Detalii

Parteneri Karcher

Folosim unele dintre cele mai performante echipamente si solutii de curatenie profesionale de la producatorul german Karcher.

Detalii

Curatenie dupa Constructor Bucuresti

Venim in sprijinul dumneavoastra la finalizarea unei lucrari de renovare sau a unei constructii.

 

de la 8RON/MP

Avantajele Serviciilor de Curatenie dupa Constructor

Operatiunea de curatenie dupa constructor este poate cea mai grea interventie din domeniul serviciilor de curatenie. Amestecul de praf, substante si alte materiale toxice folosite in constructii, complica interventia echipei de curatenie si pot pune in pericol sanatatea familiei tale pe termen lung.

Alege firma de curatenie profesionala Dust Busters pentru a termina rapid, eficient si in siguranta aceasta operatiune. Echipa noastra de profesionisti are experienta necesara abordarii sistematice a procesului de curatenie, folosind poate cele mai bune echipamente si solutii de curatenie Karcher pe tot parcursul lucrarii de curatenie dupa constructor. Apelati cu incredere la noi si veti beneficia de o curatenie profesionala la unul dintre cele mai inalte standarde.

  • Metode de Plata

   Plateste convenabil folosind cartea de credit sau debit, transfer bancar, numerar, cec sau Revolut.

  • Solutii Ecologice

   Folosim numai solutii ecologice care protejeaza atat mediul inconjurator cat si membrii familiei dumneavoastra.

  • Aici Pentru Tine

   Bucura-te de timpul tau liber si nu te gandi la treburile casnice. Suntem aici sa avem grija de casa dumneavoastra.

Intrebari Frecvente

 • De ce suntem speciali ?

  Dust Busters este printre putinele firme de curatenie din Romania, care la cererea clientului, in timpul realizarii serviciilor de curatenie dupa constructor, isi poate monitoriza angajatii printr-un sistem inteligent de supraveghere video. Acesta consta in atasarea unei camere video de mici dimensiuni, pe pieptul unui agent de curatenie din cadrul echipei Dust Busters. Curatenia dupa constructor, este foarte atent efectuata, intrucat atat managementul firmei de curatenie Dust Busters cat si clientii nostri pot viziona filmarile efectuate in timpul operatiunilor de curatenie postconstruct din Bucuresti si Ilfov.

 • De ce putem filma toate operatiunile noastre la cererea clientului ?

  La cererea clientului, firma noastra de curatenie Dust Busters poate folosi echipamente de supraveghere video avansate tehnologic in activitatile de curatenie dupa constructor din Bucuresti si Ilfov pentru a responsabiliza atat personalul nostru de curatenie, cat si pentru a asigura clientii Dust Busters ca serviciile noastre de curatenie dupa constructor sunt transparente si de foarte inalta calitate. Printre echipamentele video folosite de firma noastra  de curatenie pentru supravegherea personalului, amintim camerele video cu montare pe piept Hytera VM780, aceleasi camere video de supraveghere folosite si de politia din Statele Unite ale Americii sau Marea Britanie.

 • Operatiunile de curatenie se pot urmari si live de pe telefon ?

  Aceasta optiune este in curs de implementare, echipamentele noastre video permit acest lucru si el va fi disponibil in cel mai scurt timp posibil tuturor clientilor Dust Busters care opteaza pentru serviciile noastre de curatenie dupa constructor din Bucuresti si Ilfov.

 • In ce zone oferim servicii de curatenie ?

  Firma de curatenie Dust Busters ofera servicii de curatenie dupa constructor in Bucuresti si in Ilfov. Suntem specialisti in realizarea operatiunilor de curatenie postconstruct  si folosim echipamente de curatare Karcher de ultima generatie pentru efectuarea tuturor serviciilor noastre de curatenie dupa constructor.

 • De ce utilizam numai echipamente fabricate de Karcher ?

  Firma de curatenie Dust Busters utilizieaza pentru serviciile de curatenie dupa constructor din Bucuresti si zonele limitrofe numai echipamente de la Karcher, liderul mondial in domeniul tehnologiei de curățare. Folosim aparate de curăţat cu apă sub presiune şi sub presiune înaltă, aspiratoare şi curăţitoare cu abur, maşini de măturat, maşini de frecat-aspirat, agenţi de curăţare, curăţitoare cu gheaţă carbonică, pompe și sisteme de irigare pentru casă și grădină si oferim o gama completă de soluții inovatoare de curăţare.

 • Se pot personaliza serviciile de curatenie dupa constructor ?

  Firma de curatenie Dust Busters, ofera posibilitatea oricarui client care acceseaza serviciile de curatenie dupa constructor (curatenie dupa renovare / curatenie post construct)  sa isi personalizeze si sa isi customizeze exact serviciile dorite, in functie de necesitatile tale. Spre exemplu, puteti contracta serviciile noastre de curatenie dupa constructor, doar pentru curatarea prafului, molozului si materialelor de constructie, ori pentru o curatenie generala mai aprofundata a locatiei respective. Va oferim cu placere optiunea de a selecta orice preferinta din pachetul nostru de servicii de curatenie.

 • Cum accesati serviciile nostre de curatenie ?

  Toate serviciile de curatenie profesionala dupa constructor din Bucuresti sau Ilfov pot fi contractate prin atat prin intermediul website-ului nostru www.DustBusters.ro cat si telefonic la 0768 403 699. Nu trebuie decat sa ne contactati si ne deplasam rapid la locatia dumneavoastra in orice colt al Bucurestiului.

 • Ce servicii sunt incluse intr-o interventie de curatenie dupa constructor ?

  Stim cat de migaloasa poate fi curatenia dupa constructor, asa ca firma de curatenie Dust Busters vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu serviciul de Curatenie dupa constructor.

  Lucram numai cu echipamente profesionale Karcher, pentru ca dorim sa va oferim atat garantia calitatii germane, cat si un timp scurt de executie al lucrarii.

  Operatiunile incluse in serviciile de curatenie dupa renovare sunt urmatoarele:

  • Aspirarea si spalarea pardoselilor

  • Eliminarea petelor de ciment, vopsea si var

  • Maturarea antistatica a suprafetelor neacoperite (gresie, linoleum, mozaic – acolo unde este cazul etc.)

  • Aspirarea si curatarea mochetelor in profunzime prin injectie – extractie;

  • Spalarea pardoselilor lavabile dure cu detergenti parfumati, adecvati tipului de pardoseala

  • Stergerea prafului de pe birouri, pervazuri, cu solutii protectoare antistatice adecvate mobilierului

  • Curatarea plintelor, întrerupatoarelor si corpurilor de iluminat cu lavete si cu solutii specifice

  • Curatarea resturilor de vopsea, var si ciment de pe tocurile ferestrelor, usilor si caloriferelor
  • Curățarea gurilor de vizitare ale instalațiilor

  • Strângerea molozului
  • Curatarea si spalarea gresiei, faiantei, oglinzilor, etajerelor si armaturilor din inox din grupurile sanitare cu ustensile si solutii adecvate

  • Dezinfectarea si igienizarea grupurilor sanitare: dezinfectarea vaselor WC si a lavoarelor, pisoarelor, curatirea de calcar sau pete dificile, parfumarea grupurilor sanitare

  • Curatarea pardoselii, a mobilierului si a chiuvetelor din bucatarie/oficiu

  • Stergerea usilor, clantelor si a tocurilor din interior cu lavete antistatice

  • Spalarea geamurilor si indepartare autocolantului de protectie de pe tocurile geamurilor termopan

  • Golirea cosurilor de gunoi si evacuarea gunoiului spre locurile special amenajate

   

  Am mai dori sa mentionam, ca firma noastra de curatenie poate include la specificatiile clientului si alte operatiuni in cadrul curateniei post constructor.

 • Aveti asigurare pentru serviciile oferite ?

  Firma de curatenie Dust Busters are in prezent o colaborare cu una din cele mai mari firme de asigurari din Romania, firma de asigurari care a emis catre noi o polita de asigurare pentru prestarea de servicii de curatenie dupa constructor atat in Bucuresti cat si in Ilfov.

 • De ce folosim solutii ecologice ?

  Echipa Dust Busters incearca sa foloseasca numai solutii de curatare ecologice si organice in cadrul tuturor serviciilor de curatenie dupa constructor realizate de firma noastra de curatenie, intrucat cercetarile au aratat ca utilizarea unei singure substante de curatare  chimica chiar si o data pe saptamana ridica riscul aparitiei afectiunilor respiratorii, cum ar fi astmul sau bolile pulmonare obstructive cronice, pentru toti acei oameni care frecventeaza locatia respectiva.

 • Cum platiti pentru serviciile Dust Busters ?

  Efectuarea platilor se va face in baza contractului cu posibilitatea de a verifica întregul spatiu, alaturi de coordonatorul nostru de echipa. Metodele de plata disponibile pentru achitarea serviciilor de curatenie dupa constructor  sunt urmatoarele: card de credit sau debit si transfer bancar.

 • Aveti si alte intrebari ?

  De-a lungul timpului echipa Dust Busters a creat un profil al intrebarilor frecvente adresate de clienti, dar datorita faptului ca fiecare client este diferit este foarte posibil ca una sau mai multe din intrebarile dumneavoastra sa nu fie prezenta in aceeasta lista. Daca aveti nelamuriri legate de serviciile de curatenie dupa constructor va rugam sa ne contactati la 0768 403 699 sau prin email.

  De asemenea ne puteti cauta pe internet, folosind Google sau alte motoare de cautare dupa urmatoarele cuvinte-cheie: “curatenie dupa constructor pret” , “curatenie dupa constructor bucuresti” sau “servicii de curatenie dupa constructor”. Se mai poate cauta si dupa: “tarife curatenie dupa constructor” sau “firme curatenie dupa constructor bucuresti” si “firma curatenie dupa constructor“. De altfel se pot efectua cautari succesive si pe urmatoarele cuvinte: “curatenie dupa zugravit pret“, “curatenie dupa varuit“, “curatenie santiere” ori “curatenie dupa zugravit“.

  Alte posibile cautari specifice: “curatenie dupa renovare”, “curatenie post construct” sau “firme curatenie dupa renovare” si “curatenie dupa renovare pret