• Str. Campul Pipera 127 ap. 4 Bucuresti
 • Luni – Vineri : 9.00 – 18.00

Totul Gratis

Recomanda serviciile Dust Busters catre trei prieteni si ai o curatenie gratuita din partea noastra.

Detalii

Garantia Sigurantei

Urmareste live de pe telefon, tableta sau laptop serviciile de curatenie Dust Busters in casa ta.

Detalii

Parteneri Karcher

Folosim cele mai bune echipamente si solutii de curatenie profesionala de la liderul mondial in curatenie Karcher.

Detalii

Curatenie dupa Constructor

Venim in sprijinul dumneavoastra la finalizarea unei lucrari de renovare sau a unei constructii.

 

de la 8RON/MP

Avantajele Serviciilor de Curatenie dupa Constructor

Venim in sprijinul dumneavoastra la finalizarea unei lucrari de renovare sau a unei constructii.

  • Metode de Plata

   Plateste convenabil folosind cartea de credit sau debit, transfer bancar, numerar, cec sau Revolut.

  • Solutii Ecologice

   Folosim numai solutii ecologice care protejeaza atat mediul inconjurator cat si membrii familiei dumneavoastra.

  • Aici Pentru Tine

   Bucura-te de timpul tau liber si nu te gandi la treburile casnice. Suntem aici sa avem grija de casa dumneavoastra.

Intrebari Frecvente

 • De ce suntem unici in Romania ?

  Dust Busters este singura firma de curatenie din Romania, care la cererea clientului, in timpul realizarii serviciilor de curatenie dupa constructor, isi poate monitoriza angajatii printr-un sistem inteligent de supraveghere video. Acesta consta in atasarea unei camere video de mici dimensiuni, pe pieptul unui agent de curatenie din cadrul echipei Dust Busters. Curatenia dupa constructor, nu a fost niciodata mai atent efectuata, intrucat atat managementul firmei de curatenie Dust Busters cat si clientii nostri pot viziona filmarile efectuate in timpul operatiunilor de curatenie postconstruct din Bucuresti si Ilfov.

 • De ce putem filma toate operatiunile noastre la cererea clientului ?

  La cererea clientului, firma noastra de curatenie Dust Busters poate folosi echipamente de supraveghere video de ultima generatie in activitatile de curatenie dupa constructor din Bucuresti si Ilfov pentru a responsabiliza atat personalul nostru de curatenie, cat si pentru a asigura clientii Dust Busters ca serviciile noastre de curatenie dupa constructor sunt transparente si de cea mai inalta calitate. Printre echipamentele video folosite de firma noastra  de curatenie pentru supravegherea personalului, amintim camerele video cu montare pe piept Hytera VM780, aceleasi camere video de supraveghere folosite si de politia din Statele Unite ale Americii sau Marea Britanie.

 • Operatiunile de curatenie se pot urmari si live de pe telefon ?

  Aceasta optiune este in curs de implementare, echipamentele noastre video permit acest lucru si el va fi disponibil in cel mai scurt timp posibil tuturor clientilor Dust Busters care opteaza pentru serviciile noastre de curatenie dupa constructor din Bucuresti si Ilfov.

 • In ce zone oferim servicii de curatenie ?

  Firma de curatenie Dust Busters ofera servicii de curatenie dupa constructor in Bucuresti si in Ilfov. Suntem specialisti in realizarea operatiunilor de curatenie postconstruct  si folosim echipamente de curatare Karcher de ultima generatie pentru efectuarea tuturor serviciilor noastre de curatenie dupa constructor.

 • De ce utilizam numai echipamente fabricate de Karcher ?

  Firma de curatenie Dust Busters utilizieaza pentru serviciile de curatenie dupa constructor din Bucuresti si zonele limitrofe numai echipamente de la Karcher, liderul mondial in domeniul tehnologiei de curățare. Folosim aparate de curăţat cu apă sub presiune şi sub presiune înaltă, aspiratoare şi curăţitoare cu abur, maşini de măturat, maşini de frecat-aspirat, agenţi de curăţare, curăţitoare cu gheaţă carbonică, pompe și sisteme de irigare pentru casă și grădină si oferim o gama completă de soluții inovatoare de curăţare.

 • Cum accesati serviciile nostre de curatenie ?

  Toate serviciile de curatenie profesionala dupa constructor din Bucuresti sau Ilfov pot fi contractate prin atat prin intermediul website-ului nostru www.DustBusters.ro cat si telefonic la 0784 464 115. Nu trebuie decat sa ne contactati si ne deplasam rapid la locatia dumneavoastra in orice colt al Bucurestiului.

 • Aveti asigurare pentru serviciile oferite ?

  Firma de curatenie Dust Busters are in prezent o colaborare cu una din cele mai mari firme de asigurari din Romania, firma de asigurari care a emis catre noi o polita de asigurare pentru prestarea de servicii de curatenie dupa constructor atat in Bucuresti cat si in Ilfov.

 • De ce folosim solutii ecologice ?

  Echipa Dust Busters incearca sa foloseasca numai solutii de curatare ecologice si organice in cadrul tuturor serviciilor de curatenie dupa constructor realizate de firma noastra de curatenie, intrucat cercetarile au aratat ca utilizarea unei singure substante de curatare  chimica chiar si o data pe saptamana ridica riscul aparitiei afectiunilor respiratorii, cum ar fi astmul sau bolile pulmonare obstructive cronice, pentru toti acei oameni care frecventeaza locatia respectiva.

 • Cum platiti pentru serviciile Dust Busters ?

  Efectuarea platilor se va face in baza contractului cu posibilitatea de a verifica întregul spatiu, alaturi de coordonatorul nostru de echipa. Metodele de plata disponibile pentru achitarea serviciilor de curatenie dupa constructor  sunt urmatoarele: card de credit sau debit si transfer bancar.

 • Aveti si alte intrebari ?

  De-a lungul timpului echipa Dust Busters a creat un profil al intrebarilor frecvente adresate de clienti, dar datorita faptului ca fiecare client este diferit este foarte posibil ca una sau mai multe din intrebarile dumneavoastra sa nu fie prezenta in aceeasta lista. Daca aveti nelamuriri legate de serviciile de curatenie dupa constructor va rugam sa ne contactati la 0784 464 115 sau prin email.