• Str. Campul Pipera 127 ap. 4 Bucuresti
 • Luni – Vineri : 9.00 – 18.00

Totul Gratis

Recomanda serviciile Dust Busters catre trei prieteni si ai o curatenie gratuita din partea noastra.

Detalii

Garantia Sigurantei

Urmareste live de pe telefon, tableta sau laptop serviciile de curatenie Dust Busters in casa ta.

Detalii

Parteneri Karcher

Folosim unele dintre cele mai performante echipamente si solutii de curatenie profesionale de la producatorul german Karcher.

Detalii

Curatenie Scari de Blocuri

Beneficiati de servicii complete de curatenie scari de blocuri in Bucuresti si Ilfov cu preturi incepand

 

de la 6RON/MP

 

Avantajele Serviciilor de Curatenie Blocuri

O solutie moderna, profesionala si deloc costisitoare este angajararea unei firme de curatenie care sa se ocupe de curatenia scarilor de bloc aflate in administrarea dumneavoastra. Scapati de stresul zilnic creat de cumpararea produselor de curatenie ori supravegherea personalului si contractati  una dintre cele mai bune firme de curatenie pentru scari de bloc din Bucuresti.

  • Metode de Plata

   Plateste convenabil folosind cartea de credit sau debit, transfer bancar, numerar, cec sau Revolut.

  • Solutii Ecologice

   Folosim numai solutii ecologice care protejeaza atat mediul inconjurator cat si membrii familiei dumneavoastra.

  • Aici Pentru Tine

   Bucura-te de timpul tau liber si nu te gandi la treburile casnice. Suntem aici sa avem grija de casa dumneavoastra.

Intrebari Frecvente

 • De ce suntem speciali ?

  Dust Busters este una dintre putinele firme de curatenie din Romania, care la cererea clientului, in timpul realizarii serviciilor de curatenie la scari de blocuri isi poate monitoriza angajatii printr-un sistem inteligent de supraveghere video. Acesta consta in atasarea unei camere video de mici dimensiuni, pe pieptul unui agent de curatenie din cadrul echipei Dust Busters. Curatenia scarilor de bloc este foarte atent efectuata, intrucat atat managementul firmei de curatenie Dust Busters cat si clientii nostrii pot viziona filmarile efectuate in timpul operatiunilor de curatenie la scarile de blocuri din Bucuresti si Ilfov.

 • De ce putem filma toate operatiunile noastre la cererea clientului ?

  La cererea clientului, firma noastra de curatenie Dust Busters poate folosi echipamente de supraveghere video avansate tehnologic in activitatile de curatenie la scarile de blocuri din Bucuresti si Ilfov pentru a responsabiliza atat personalul nostru de curatenie, cat si pentru a asigura clientii Dust Busters ca serviciile noastre de curatenie pentru scari de blocuri sunt transparente si de foarte inalta calitate. Printre echipamentele video folosite de firma noastra  de curatenie pentru supravegherea personalului, amintim camerele video cu montare pe piept Hytera VM780, aceleasi camere video de supraveghere folosite si de politia din Statele Unite ale Americii sau Marea Britanie.

 • Operatiunile de curatenie se pot urmari si live de pe telefon ?

  Aceasta optiune este in curs de implementare, echipamentele noastre video permit acest lucru si el va fi disponibil in cel mai scurt timp posibil tuturor clientilor Dust Busters care opteaza pentru serviciile noastre de curatenie pentru scari de bloc din Bucuresti si Ilfov.

 • In ce zone oferim servicii de curatenie ?

  Firma de curatenie Dust Busters ofera servicii de curatenie pentru scarile de blocuri din Bucuresti si  Ilfov. Suntem specialisti in realizarea operatiunilor de curatenie  si folosim echipamente de curatare Karcher de ultima generatie pentru efectuarea tuturor serviciilor noastre de curatenie in scari de bloc.

 • De ce utilizam numai echipamente fabricate de Karcher ?

  Firma de curatenie Dust Busters utilizieaza pentru serviciile de curatenie in scari de bloc din Bucuresti si zonele limitrofe numai echipamente de la Karcher, liderul mondial in domeniul tehnologiei de curățare. Folosim aparate de curăţat cu apă sub presiune şi sub presiune înaltă, aspiratoare şi curăţitoare cu abur, maşini de măturat, maşini de frecat-aspirat, agenţi de curăţare, curăţitoare cu gheaţă carbonică, pompe și sisteme de irigare pentru casă și grădină si oferim o gama completă de soluții inovatoare de curăţare.

 • Cum accesati serviciile nostre de curatenie ?

  Toate serviciile de curatenie profesionala pentru scari de blocuri din Bucuresti sau Ilfov pot fi contractate prin atat prin intermediul website-ului nostru www.DustBusters.ro cat si telefonic la 0768 403 699. Nu trebuie decat sa ne contactati si ne deplasam rapid la locatia dumneavoastra in orice colt al Bucurestiului.

 • Care sunt avantajele folosirii serviciului de curatenie scari de bloc ?

  Spre deosebire de alte firme de curatenie, vă asigurăm că pe tot parcursul desfășurării contractului, veți beneficia de aceleași servicii premium ca în prima zi de lucru. Calitatea muncii noastre nu se va deprecia în timp și chiar și în cazul în care persoanele responsabile cu serviciile de curățenie în ansamblul dumneavoastră rezidențial întâmpină probleme personale sau intră în concediu de odihnă, vă asigurăm personal înlocuitor la fel de bine pregătit.

   

  Întreg personalul nostru de curatenie este atent instruit, competent, amabil, prezenetabil și îl puteți recunoaște după uniforma Dust Busters constând în halate de lucru și ecuson pe care o va purta pe toată durata activității. De asemenea, pentru asigurarea unor servicii la unul dintre cele mai înalte standarde, un supraveghetor dedicat va facilita comunicarea dintre asociația dumneavoastră de proprietari și personalul nostru, rezolvând în timp util orice problemă neprevăzută.

  De asemenea veti scapa de grija administrarii personalului de curatenie si a materialelor de curatenie si aveti mai putine acte justificative de introdus in contabilitate (state de plata , bonuri de Trezorerie , chitante de materiale de curatenie).

 • Ce servicii sunt incluse in pachetul de curatenie scari de bloc ?

  Serviciile de curatenie incluse in activitatile de curatenie blocuri, depind foarte mult de optiunile clientilor nostrii. De-a lungul anilor firma noastra de curatenie, a oferit clientilor doua tipuri de curatenie, customizate in functie de necesitatile fiecarei asociatii de proprietari.

  *Curatenia de intretinere pentru scari de bloc

  *Curatenia generala pentru scari de bloc

 • Ce include operatiunea de curatenie de intretinere pentru scari de bloc ?

  Dupa cum sugereaza si numele operatiunii de curatenie de intretinere scari de bloc, aceasta activitate presupune menținerea curățeniei în spațiile comune ale asociaților de proprietari. Firma noastra de curatenie propune abonamente lunare pentru curățenia scarilor de bloc, abonamente care includ următoarele servicii:

  ・Măturarea și spălarea integrala a scărilor de bloc

  ・Măturarea și spălarea parterului și liftului zi de zi

  ・Ștergerea prafului de pe cutiile de scrisori, îndepărtarea pânzelor de păianjen etc. ori de câte ori este nevoie

  ・Ștergerea zilnica a geamurilor de la intrare

  ・Ștergerea geamurilor și pervazelor de pe casa scării la o frecventa prestabilita cu dumneavoastra

  ・Curățarea părții inferioare a balustradelor la o frecventa prestabilita cu dumneavoastra

  ・Ștergerea tocăriei și a ușii de la intrare la o frecventa prestabilita cu dumneavoastra

  ・Scoaterea pubelelor de gunoi în zilele în care este programat acest lucru

  ・Curățarea și spălarea pubelelor de gunoi cu cloramină după ridicarea gunoiului de fiecare dată când este nevoie

  ・Desfundarea tubulaturii de gunoi când este cazul

  ・Măturarea aleii de la intrarea blocului la fiecare intervenție;

  ・Măturarea aleii din jurul blocului la o frecventa prestabilita cu dumneavoastra

  ・Adunarea gunoaielor din grădina blocului la o frecventa prestabilita cu dumneavoastra

  ・Dezăpezirea trotoarului aferent intrării în scara blocului cu lopata și îndepărtarea gheții cu sare și nisip, în lunile de iarnă, ori de câte ori este nevoie

 • Ce include operatiunea de curatenie generala pentru scari de bloc ?

  In cadrul operatiunii de curatenie generala scari de bloc, firma noastra de curatenie ofera poate cel mai meticulos si mai riguros serviciu de curatenie din portofoliul nostru pentru scari de bloc. Astfel daca optati pentru acest serviciu, veti beneficia de urmatoarele facilitati:

  ・Măturarea și spălarea integrala a scărilor de bloc

  ・Măturarea și spălarea parterului și liftului

  ・Ștergerea prafului de pe cutiile de scrisori, îndepărtarea pânzelor de păianjen

  ・Ștergerea geamurilor de la intrare

  ・Ștergerea geamurilor și pervazelor de pe casa scării

  ・Curățarea părții inferioare a balustradelor

  ・Ștergerea tocăriei și a ușii de la intrare

  ・Scoaterea pubelelor de gunoi în zilele în care este programat acest lucru

  ・Curățarea și spălarea pubelelor de gunoi cu cloramină după ridicarea gunoiului

  ・Desfundarea tubulaturii de gunoi

  ・Măturarea aleii de la intrarea blocului

  ・Măturarea aleii din jurul blocului

  ・Adunarea gunoaielor din grădina blocului

  ・Dezăpezirea trotoarului aferent intrării în scara blocului cu lopata și îndepărtarea gheții cu sare și nisip, în lunile de iarnă

   ・Intretinere gazon si spatii verzi aferente complexului rezidential

   ・Asigurarea curateniei si spalarea periodica a garajelor si posturilor de parcare subterane

   ・Deratizarea si dezinfectiea scarilor de bloc si a subsolului

 • Aveti si abonamente de curatenie pentru scari de bloc ?

  Firma noastra de curatenie ofera abonamente de curatenie pentru scari de bloc la preturi imbatabile. Aceste abonamente de curatenie pentru scari de bloc se regasesc in cadrul ofertei de curatenie de intretinere pentru scari de bloc.

 • Aveti asigurare pentru serviciile oferite ?

  Firma de curatenie Dust Busters are in prezent o colaborare cu una din cele mai mari firme de asigurari din Romania, firma de asigurari care a emis catre noi o polita de asigurare pentru prestarea de servicii de curatenie la scari de blocuri, atat in Bucuresti cat si in Ilfov.

 • De ce folosim solutii ecologice ?

  Echipa Dust Busters incearca sa foloseasca numai solutii de curatare ecologice si organice in cadrul tuturor serviciilor de curatenie pentru scari de blocuri realizate de firma noastra de curatenie, intrucat cercetarile au aratat ca utilizarea unei singure substante de curatare  chimica chiar si o data pe saptamana ridica riscul aparitiei afectiunilor respiratorii, cum ar fi astmul sau bolile pulmonare obstructive cronice, pentru toti acei oameni care frecventeaza locatia respectiva.

 • Cum platiti pentru serviciile Dust Busters ?

  Efectuarea platilor se va face in baza contractului cu posibilitatea de a verifica întregul spatiu, alaturi de coordonatorul nostru de echipa. Metodele de plata disponibile pentru achitarea serviciilor de curatenie pentru scari de blocuri  sunt urmatoarele: card de credit sau debit si transfer bancar.

 • Aveti si alte intrebari ?

  De-a lungul timpului echipa Dust Busters a creat un profil al intrebarilor frecvente adresate de clienti, dar datorita faptului ca fiecare client este diferit este foarte posibil ca una sau mai multe din intrebarile dumneavoastra sa nu fie prezenta in aceeasta lista. Daca aveti nelamuriri legate de serviciile de curatenie pentru scari de blocuri va rugam sa ne contactati la 0768 403 699 sau prin email.

  De asemenea ne puteti cauta pe internet, folosind Google sau alte motoare de cautare dupa urmatoarele cuvinte-cheie: “curatenie scari de bloc Bucuresti” , “servicii curatenie blocuri” sau “servicii de curatenie blocuri”. Se mai poate cauta si dupa: “curatenie blocuri Bucuresti” sau “firma curatenie blocuri” si “firma curatenie blocuri Bucuresti“. De altfel se pot efectua cautari succesive si pe urmatoarele cuvinte: “servicii curatenie blocuri Bucuresti“, “curatenie asociatii de proprietari“, “femeie de serviciu scari de bloc” ori “femeie de serviciu scari de bloc Bucuresti“.

  Alte posibile cautari specifice: “femeie de serviciu” , “scari de bloc” ,femeie de serviciu Bucuresti” , ori “caut femeie curatenie”

  La acestea din urma se adauga urmatoarele: “femeie de serviciu pt 2 ore“, “femeie de serviciu scari de bloc sector 6“ sau “femeie curatenie sector 6“ si “femeie de serviciu scari de bloc sector 4″. Se mai poate interoga internetul si cu: “femeie de serviciu cabinet medical bucuresti“, “scari de bloc curatenie“, “scari de bloc sector 4“ sau “femeie de serviciu farmacie bucuresti“ ori “caut femeie de serviciu bucuresti“