• Str. Campul Pipera 127 ap. 4 Bucuresti
 • Luni – Vineri : 9.00 – 18.00

Totul Gratis

Recomanda serviciile Dust Busters catre trei prieteni si ai o curatenie gratuita din partea noastra.

Detalii

Garantia Sigurantei

Urmareste live de pe telefon, tableta sau laptop serviciile de curatenie Dust Busters in casa ta.

Detalii

Parteneri Karcher

Folosim unele dintre cele mai performante echipamente si solutii de curatenie profesionale de la producatorul german Karcher.

Detalii

Curatenie Spatii Comerciale Bucuresti

Personal cu experienta in curatenia diferitelor tipuri de spatii comerciale, showroom-uri si magazine.

 

de la 6RON/MP

Avantajele Serviciilor de Curatenie Spatii Comerciale

Stim cat este de importanta imaginea afacerii tale  si de aceea oferim unele dintre cele mai bune servicii de curatenie pentru spatii comerciale, showroom-uri sau magazine. Dust Busters vine cu o solutie complexa pentru a duce la bun sfarsit misiunea noastra, cu echipamente de curatenie profesionala Karcher si cu o serie de echipe numeroase, atent instruite pentru a-ti depasi si unele dintre cele mai inalte exigente.

  • Metode de Plata

   Plateste convenabil folosind cartea de credit sau debit, transfer bancar, numerar, cec sau Revolut.

  • Solutii Ecologice

   Folosim numai solutii ecologice care protejeaza atat mediul inconjurator cat si membrii familiei dumneavoastra.

  • Aici Pentru Tine

   Bucura-te de timpul tau liber si nu te gandi la treburile casnice. Suntem aici sa avem grija de casa dumneavoastra.

Intrebari Frecvente

 • De ce suntem speciali ?

  Dust Busters este printre putinele firme de curatenie din Romania, care la cererea clientului, in timpul realizarii serviciilor de curatenie la spatii comerciale isi poate monitoriza angajatii printr-un sistem inteligent de supraveghere video. Acesta consta in atasarea unei camere video de mici dimensiuni, pe pieptul unui agent de curatenie din cadrul echipei Dust Busters. Curatenia spatiilor comerciale este foarte atent efectuata, intrucat atat managementul firmei de curatenie Dust Busters cat si clientii nostrii pot viziona filmarile efectuate in timpul operatiunilor de curatenie la spatiile comerciale din Bucuresti si Ilfov.

 • De ce putem filma toate operatiunile noastre la cererea clientului ?

  La cererea clientului, firma noastra de curatenie Dust Busters poate folosi echipamente de supraveghere video avansate tehnologic in activitatile de curatenie la spatiile comerciale din Bucuresti si Ilfov pentru a responsabiliza atat personalul nostru de curatenie, cat si pentru a asigura clientii Dust Busters ca serviciile noastre de curatenie pentru spatii comerciale sunt transparente si de foarte inalta calitate. Printre echipamentele video folosite de firma noastra  de curatenie pentru supravegherea personalului, amintim camerele video cu montare pe piept Hytera VM780, aceleasi camere video de supraveghere folosite si de politia din Statele Unite ale Americii sau Marea Britanie.

 • Operatiunile de curatenie se pot urmari si live de pe telefon ?

  Aceasta optiune este in curs de implementare, echipamentele noastre video permit acest lucru si el va fi disponibil in cel mai scurt timp posibil tuturor clientilor Dust Busters care opteaza pentru serviciile noastre de curatenie pentru spatii comerciale din Bucuresti si Ilfov.

 • In ce zone oferim servicii de curatenie ?

  Firma de curatenie Dust Busters ofera servicii de curatenie pentru spatiile comerciale din Bucuresti si  Ilfov. Suntem specialisti in realizarea operatiunilor de curatenie  si folosim echipamente de curatare Karcher de ultima generatie pentru efectuarea tuturor serviciilor noastre de curatenie in spatii comerciale.

 • De ce utilizam numai echipamente fabricate de Karcher ?

  Firma de curatenie Dust Busters utilizieaza pentru serviciile de curatenie in spatii comerciale din Bucuresti si zonele limitrofe numai echipamente de la Karcher, liderul mondial in domeniul tehnologiei de curățare. Folosim aparate de curăţat cu apă sub presiune şi sub presiune înaltă, aspiratoare şi curăţitoare cu abur, maşini de măturat, maşini de frecat-aspirat, agenţi de curăţare, curăţitoare cu gheaţă carbonică, pompe și sisteme de irigare pentru casă și grădină si oferim o gama completă de soluții inovatoare de curăţare.

 • Pentru ce tipuri de spatii comerciale oferiti servicii de curatenie ?

  Firma de curatenie Dust Busters ofera servicii de curatenie profesionale pentru majoritatea categoriilor de spatii comerciale. Efectuam operatiuni de curatenie generala sau de intretinere pentru: magazine, cabinete medicale, cabinete stomatologice, sedii banca, universitati, sedii partid, sali sport, showroom-uri, cluburi, hoteluri, restaurante si discoteci. Tot ce trebuie sa faceti e sa ne contactati si ne vom adapta imediat necesitatilor spatiului comercial contractat.

 • Cate echipe de curatenie vor fi folosite in curatarea spatiului comercial ?

  Firma noastra de curatenie, va stabili impreuna cu dumneavoastra numarul de angajati necesar in curatenia spatiului dumneavoastra comercial. Fie ca este vorba de un program full time sau part time, vom avea un supervizor ce urmareste fiecare activitate de curatenie si care este in permanenta prezent in magazinul sau punctul dvs de lucru. El este responsabil de repartizarea obiectivelor, calitatea serviciilor si indeplinirea tuturor sarcinilor specifice curateniei.

 • Ce este inclus in curatenia de intretinere a spatiilor comerciale ?

  Am dori sa precizam ca serviciile de curatenie spatii comerciale se efectueaza conform dorintelor dumneavoastra. Mai jos aveti cateva exemple de servicii de curatenie de intretinere pe care firma noastra de curatenie le efectueaza cu preponderenta in magazine, cabinete medicale, sedii banca sau showroom-uri.

  Curatenia de intretinere spatii comerciale cuprinde urmatoarele activitati de curatenie:

  *Aspirare mochete, covoare, parchet, pardoseli

  *Stergere umeda parchet, gresie

  *Stergerea prafului, curatarea intregului mobilier cu solutii antistatice;

  *Curatare intrerupatoare si plinte

  *Aprovizionarea cu consumabile pentru grupurile sanitare (sapun lichid, hartie igienica, prosoape hartie, saci menajeri)

  *Tratarea cu solutii protectoare a suprafetelor de lemn, sticla, aluminiu, inox

  *Intretinerea curateniei in spatiile unde se serveste masa

  *Eliminarea gunoiului menajer

  *Aerisire si odorizare incaperi

  *La acestea se adauga numeroase servicii complementare la cerere.

 • Ce este inclus in curatenia generala a spatiilor comerciale ?

  Din experienta acumulata de-a lungul anilor, firma noastra de curatenie a observat ca fiecare spatiu comercial are cerintele sale specifice. Flexibilitatea este una dintre punctele  noastre forte astfel incat, suntem gata sa ne adaptam solicitarilor si bugetului dumneavoastra.

  Firma de curatenie Dust Busters, va ofera servicii profesionale complete de curatenie pentru spatii comerciale in toata zona Bucurestiului. Serviciile de curatenie pentru spatii comerciale se presteaza la intervale prestabilite si presupun tehnici si tehnologii avansate de curatare.

  O sedinta de curatenie generala pentru spatiul dumneavoastra comercial va include urmatoarele operatiuni de curatenie:

  • Aspirarea/curatarea si, dupa caz, dezinfectia tuturor suprafetelor acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum)
  • Aspirarea si spalarea mecanizata a pardoselilor acoperite si curatarea petelor existente pe acestea
  • Curatarea si spalarea pardoselilor dure (gresie, marmura);
  • Curatarea scarilor interioare si exterioare
  • Stergerea prafului, curatarea intregului mobilier cu solutii antistatice
  • Spalarea geamurilor, suprafetelor vitrate, pervazurilor, usilor si tocariei
  • Curatarea si dezinfectarea grupurilor sanitare;Dezinfectarea si curatarea bucatariei
  • Curatarea si, dupa caz, dezinfectia clantelor, intrerupatoarelor si aparaturii
  • Evacuarea resturilor menajere si depozitarea la punctele de colectare
  • Curatarea instalatiei de iluminat si de incalzit
  • Curatarea holurilor de acces si a scarilor
  • Aprovizionarea cu consumabile pentru grupurile sanitare (sapun lichid, hartie igienica, prosoape hartie, saci menajeri);
  • Stergerea corpurilorde iluminat, difuzoarelor, instalatiilor de aer conditionat, caloriferelor;
  • Stergerea prafului de pe ramele tablourilor, partea superioara a mobilierului, indepartarea pinzei de paianjen, curatarea peretilor, tavanelor
  • Tratarea cu solutii protectoare a suprafetelor de lemn, sticla, aluminiu, inox
  • Detartrare gresie si faianta baie, bucatarie
  • Curatarea prizelor si plintelor.
  • La acestea se adauga numeroase servicii complementare la cerere.
 • Cum accesati serviciile nostre de curatenie ?

  Toate serviciile de curatenie profesionala pentru spatii comerciale din Bucuresti sau Ilfov pot fi contractate prin atat prin intermediul website-ului nostru www.DustBusters.ro cat si telefonic la 0768 403 699. Nu trebuie decat sa ne contactati si ne deplasam rapid la locatia dumneavoastra in orice colt al Bucurestiului.

 • Se pot personaliza serviciile de curatenie spatii comerciale ?

  Firma noastra de curatenie Dust Busters, da oportunitatea oricarui client sa isi personalizeze serviciile de curatenie spatii comerciale. Spre exemplu puteti opta doar pentru spalarea pardoselii cu solutii profesionale de curatenie, sau puteti alege o curatenie generala a spatiului comercial respectiv.

 • Aveti asigurare pentru serviciile de curatenie oferite ?

  Firma de curatenie Dust Busters are in prezent o colaborare cu una din cele mai mari firme de asigurari din Romania, firma de asigurari care a emis catre noi o polita de asigurare pentru prestarea de servicii de curatenie pentru spatii comerciale atat in Bucuresti cat si in Ilfov.

 • Cum platiti pentru serviciile Dust Busters ?

  Efectuarea platilor se va face in baza contractului cu posibilitatea de a verifica întregul spatiu, alaturi de coordonatorul nostru de echipa. Metodele de plata disponibile pentru achitarea serviciilor de curatenie pentru spatii comerciale  sunt urmatoarele: card de credit sau debit si transfer bancar.

 • De ce folosim solutii ecologice ?

  Echipa Dust Busters incearca sa foloseasca numai solutii de curatare ecologice si organice in cadrul tuturor serviciilor de curatenie pentru spatii comerciale realizate de firma noastra de curatenie, intrucat cercetarile au aratat ca utilizarea unei singure substante de curatare  chimica chiar si o data pe saptamana ridica riscul aparitiei afectiunilor respiratorii, cum ar fi astmul sau bolile pulmonare obstructive cronice, pentru toti acei oameni care frecventeaza locatia respectiva.

 • Doriti sa va angajati la Dust Busters ?

  Periodic firma noastra de curatenie efectueaza angajari atat in domeniul curateniei la domiciliu cat si pentru activitatile de curatenie spatii comerciale. Daca doriti sa va angajati la Dust Busters va sfatuim sa ne apelati la 0768 403 699 sau sa ne dati un email folosind formularul nostru de contact.

 • Aveti si alte intrebari ?

  De-a lungul timpului echipa Dust Busters a creat un profil al intrebarilor frecvente adresate de clienti, dar datorita faptului ca fiecare client este diferit este foarte posibil ca una sau mai multe din intrebarile dumneavoastra sa nu fie prezenta in aceeasta lista. Daca aveti nelamuriri legate de serviciile de curatenie pentru spatii comerciale  va rugam sa ne contactati la 0768 403 699 sau prin email.

  De asemenea puteti gasi serviciile noastre de curatenie pentru spatii comerciale  cautand urmatoarele cuvinte-cheie: “intretinere si curatenie spatii comerciale” sau “servicii de curatenie spatii comerciale” ori “servicii curatenie spatii comerciale” precum si  “curatenie magazine”.

  Alte posibile cautari specifice: “curatenie spatii comerciale bucuresti” , “curatenie magazine Bucuresti” ,“curatenie cabinete medicalesau “curatenie showroom”