• Str. Campul Pipera 127 ap. 4 Bucuresti
 • Luni – Vineri : 9.00 – 18.00

CINE SUNTEM

Dust Busters este o companie nou lansata pe piata care isi propune sa livreze servicii de curatenie generala complete și eficiente. Planificam impreuna cu dumneavoastra, alegem echipa iar locatia dumneavoastra se va bucura de un aer nou, curat, memorabil.

CE FACEM

Oriunde, oricand pentru oricine! Dupa aceste caracteristici isi desfasoara echipele noastre activitatea. Suntem pregatiti pentru orice locatie, fie ca vorbim de servicii de curatenie generala la domiciliu, curatenie in birouri, curatenie in spatii comerciale sau cladiri industriale.

CE NE PROPUNEM

Misiunea echipei Dust  Busters este una simpla si mai ales benefica pentru familia sau afacerea ta: ne propunem sa oferim servicii de curatenie de calitate la un  raport calitate-pret foarte bun, pentru ca oamenii sa se poata bucura de un spatiu sigur, primitor si mai ales confortabil.

NE CONCENTRAM PE SIGURANTA LOCUINTEI TALE

DE CE SUNTEM SPECIALI IN ROMANIA ?

 • Suntem printre putinele firme de curatenie din Romania, care la cererea clientului isi poate monitoriza video angajatii
 • Toate filmarile realizate de echipa Dust Busters, sunt facute doar la cererea clientului si in format High Definition (HD)
 • Clientii Dust Busters pot revedea filmarea serviciilor noastre in termen de pana la 7 zile
 • Clientii Dust Busters pot fi recompensati financiar cu pana la 10 000 de Euro, in baza politei de asigurare pe care o detinem
 • Clientii Dust Busters vor putea urmari live de pe telefon serviciile de curatenie achizitionate
 • Monitorizarea video se realizeaza cu echipamente video avansate tehnologic, Hytera VM780
 • Hytera VM780 este acceasi camera video de supraveghere folosita si de politia din SUA

Garantia sigurantei

Urmareste in timp real serviciile Dust Busters

Pentru ca siguranta si linistea clientilor nostri sa fie asigurata, la cererea dumneavoastra, fiecare echipa Dust Busters poate fi monitorizata video cu o camera Hytera VM780 montata pe piept.

ECHIPA DUST BUSTERS

Echipa noastra este cea mai valoroasa resursa. Suntem mandri de abilitatile angajatilor nostri si de meritul fiecaruia in lupta noastra asidua de a deveni cei mai buni.

echipa servicii curatenie

SERVICIILE DE CURATENIE DUST BUSTERS

Compania Dust Busters este localizata in Bucuresti si ofera servicii de curatenie de profesionala la un pret accesibil prin integrarea tehnologiei in activitatile zilnice de curatenie.

1

CURAT LUNA PE PAMANT

Indiferent de serviciul ales o sa va depasim asteparile oferind o mare atentie chiar si celor mai mici detalii

2

TEHNOLOGIE INTEGRATA

Folosim unele dintre cele mai bune echipamente si solutii de curatenie profesionala  Karcher, liderul mondial in curatenie .

3

SIGURANTA SI INCREDERE

Iti garantam siguranta casei si a bunurilor tale folosind tehnologii de monitorizare video a serviciilor noastre.

4

PERSONAL DE INCREDERE

Personalul nostru este flexibil, intelegator si garanteaza un serviciu  de care sa te bucuri si care sa raspunda nevoilor tale.

REFERINTE CLIENTI

 • Calitatea serviciilor prestate, promptitudinea si profesionalismul cu care Dust Busters isi onoreaza obligatiile contractuale recomanda aceasta societate.

  Stefan Maxim, Head of Category Management Auchan Retail
  Bucuresti
 • Am fost foarte incantati de experienta cu dust busters! Am apelat la ei pentru o curatenie generala si igienizare canapea si ma felicit pentru alegere.

  Adrian Mihalache, Sales Manager Vodafone
  Bucuresti
 • Ne exprimam aprecierea fata de colaborarea cu Dust Busters ca furnizor de servicii de curatenie datorita calitatii si eficientei serviciilor prestate.

  Andrei Docan, Project Manager PORR AG
  Bucuresti

APARITII DUST BUSTERS IN MASS-MEDIA