• Str. Campul Pipera 127 ap. 4 Bucuresti
  • Luni – Vineri : 9.00 – 18.00

ARON VIVIANA

Co-Fondator, Administrator

Sunt o persoana punctuala, organizata si foarte atenta la detalii. Orice problema aparuta sau situatie neprevazuta, este pentru mine o provocare deja acceptata, in incercarea de a o rezolva si de a imi lasa amprenta in solutionarea ei. Creativitatea si profesionalismul cu care tratez fiecare scenariu in parte ma ajuta sa adopt noi strategii eficiente si solutii inovatoare.

Cu aceasta ocazie as dori sa reasigur toti clientii nostri din Bucuresti si Ilfov, ca indiferent de  serviciile de curatenie contractate vor fi tratati cu responsabilitate si profesionalism de catre firma noastra de curatenie.

INFORMATII PERSONALE

Varsta 29 Ani
Resedinta Bucuresti
Experienta 4 Ani
Functia Ocupata Administrator
Studii Universitare
Telefon 0784 464 115

PROFESIONALI

Avem cele mai ridicate standarde in materie de curatenie. Va oferim sansa de a beneficia de servicii de curatenie ireprosabile, rapide si la un pret avantajos.

PUNCTUALI

Stim cat de important este timpul pentru dumneavoastra, tocmai de aceea puteti fi siguri ca echipa noastra de curatenie va termina intodeauna lucrarea la timp.

CONVENABILI

Veti avea placuta surpriza sa observati ca serviciile noastre de curatenie sunt oferite la un pret accesibil in raport cu calitatea lucrarilor desfasurate.

ASIGURATI

Suntem printre putinele firme de curatenie din Bucuresti care poseda o asigurare de pana la 10 000 de Euro pentru serviciile de curatenie contractate.

ECHIPA DUST BUSTERS

Suntem o echipa tanara si dinamica, pregatita sa va ofere servicii de curatenie la cele mai inalte standarde. Va oferim cele mai bune servicii de curatenie din Bucuresti si Ilfov adaptate bugetului dumneavoastra.