• Str. Campul Pipera 127 ap. 4 Bucuresti
  • Luni – Vineri : 9.00 – 18.00

NEACSU STELUTA

Coordonator Echipa

Sunt o persoana calda si sociabila careia ii place foarte mult sa lucreze in echipa. Punctele mele forte sunt seriozitatea, punctualitatea si atentia la detalii. Din acest motiv, imi place sa verific fiecare lucrare in parte, avand o experienta de peste 15 ani in domeniul serviciilor de curatenie.

In opinia mea curatenia impecabila este cheia succesului in aceasta activitate si de aceea de fiecare data am grija sa imi instruiesc echipa pentru ca toate operatiunile noastre sa fie ireprosabile.

PERSONAL INFO

Varsta 44 Ani
Resedinta Bucuresti
Experienta 15 Ani
Functia Ocupata Coordonator
Studii Universitare
Telefon 0784 464 115

PROFESIONALI

Avem cele mai ridicate standarde in materie de curatenie. Va oferim sansa de a beneficia de servicii de curatenie ireprosabile, rapide si la un pret avantajos.

PUNCTUALI

Stim cat de important este timpul pentru dumneavoastra, tocmai de aceea puteti fi siguri ca echipa noastra de curatenie va termina intodeauna lucrarea la timp.

CONVENABILI

Veti avea placuta surpriza sa observati ca serviciile noastre de curatenie sunt oferite la un pret accesibil in raport cu calitatea lucrarilor desfasurate.

ASIGURATI

Suntem printre putinele firme de curatenie din Bucuresti care poseda o asigurare de pana la 10 000 de Euro pentru serviciile de curatenie contractate.

ECHIPA DUST BUSTERS

Suntem o echipa tanara si dinamica, pregatita sa va ofere servicii de curatenie la cele mai inalte standarde. Va oferim cele mai bune servicii de curatenie din Bucuresti si Ilfov adaptate bugetului dumneavoastra.