• Str. Campul Pipera 127 ap. 4 Bucuresti
  • Luni – Vineri : 9.00 – 18.00

PODARU CRISTIANA

Business Manager

Sunt o persoana organizata si calculata. Imi face deosebita placere sa gestionez activitatile zilnice  de curatenie desfasurate de noi, sa fac proceduri operationale, sa ma ocup de comunicarea cu clientii, sa supraveghez coordonatorii echipelor de curatenie si nu in ultimul rand sa imi motivez si sa imi inspir angajatii.

In general ajung prima la birou si plec ultima, ca sa ma asigur ca totul este bine pus la punct. In fiecare zi caut noi tehnici si produse de curatenie pentru a ne depasii standardul calitatii si pentru a ne atinge obiectivele impuse.

INFORMATII PERSONALE

Varsta 34 Ani
Resedinta Bucuresti
Experienta 7 Ani
Functia Ocupata Manager
Studii Universitare
Telefon 0784 464 115

PROFESIONALI

Avem cele mai ridicate standarde in materie de curatenie. Va oferim sansa de a beneficia de servicii de curatenie ireprosabile, rapide si la un pret avantajos.

PUNCTUALI

Stim cat de important este timpul pentru dumneavoastra, tocmai de aceea puteti fi siguri ca echipa noastra de curatenie va termina intodeauna lucrarea la timp.

CONVENABILI

Veti avea placuta surpriza sa observati ca serviciile noastre de curatenie sunt oferite la un pret accesibil in raport cu calitatea lucrarilor desfasurate.

ASIGURATI

Suntem printre putinele firme de curatenie din Bucuresti care poseda o asigurare de pana la 10 000 de Euro pentru serviciile de curatenie contractate.

ECHIPA DUST BUSTERS

Suntem o echipa tanara si dinamica, pregatita sa va ofere servicii de curatenie la cele mai inalte standarde. Va oferim cele mai bune servicii de curatenie din Bucuresti si Ilfov adaptate bugetului dumneavoastra.