• Str. Campul Pipera 127 ap. 4 Bucuresti
 • Luni – Vineri : 9.00 – 18.00

Totul Gratis

Recomanda serviciile Dust Busters catre trei prieteni si ai o curatenie gratuita din partea noastra.

Detalii

Garantia Sigurantei

Urmareste live de pe telefon, tableta sau laptop serviciile de curatenie Dust Busters in casa ta.

Detalii

Parteneri Karcher

Folosim unele dintre cele mai bune echipamente si solutii de curatenie profesionala de la liderul mondial in curatenie Karcher.

Detalii

menajera-bucuresti

Cauti o Menajera in Bucuresti ?

Sunteti in cautarea unei menajere ? Noi cei de la Dust Busters, oferim servicii profesionale de menaj la domiciliu sau de menaj la sediul firmei dumneavoastra, la preturi avantajoase. Personalul nostru este flexibil programului dumneavoastra, intelegator si garanteaza un serviciu de calitate care sa corespunda poate si celor mai inalte standarde. Menajerele Dust Busters sunt persoane de incredere si foarte loiale cu care colaboram de ani de zile, astfel incat puteti fi siguri ca siguranta caminului sau a biroului dumneavoastra se afla pe maini bune.

Preturi Menajera Bucuresti

Intelegem ca necesitatile clientilor nostrii sunt diferite si ne adaptam exigentelor dumneavoastra. Daca veti opta pentru serviciile noastre de curatenie, veti avea placuta surpriza sa observati ca externalizarea acestui serviciu catre noi, nu este mai costisitor ca angajarea unei menajere pentru locuinta sau biroul dumneavoastra in regie proprie. Mai jos puteti afla despre preturile aferente serviciului de menaj Dust Busters.

Preturi Menaj la Domiciliu

   
 • Abonament Curatenie Garsoniera
 •                    de la 99RON

   
 • Abonament Curatenie Apartament 2 Camere
 •                    de la 139RON

   
 • Abonament Curatenie Apartament 3 Camere
 •                    de la 159RON

   
 • Abonament Curatenie Apartament 4 Camere
 •                    de la 189RON

   
 • Abonament Curatenie Casa | Vila
 •                    de la 2RON/MP

   

Solicita Oferta

Preturi Menaj Firme

   
 • Abonament Curatenie Birouri
 •                      de la 1RON/MP

   
 • Abonament Curatenie Spatii Comerciale
 •                     de la 1RON/MP

   
 • Abonament Curatenie Industriala
 •                     de la 1RON/MP

   
 • Abonament Curatenie Scari de Bloc
 •                     de la 2RON/MP

   
 • Abonament Curatenie Gradini & Spatii Exterioare
 •                      de la 2RON/MP

   

Solicita Oferta
  • Metode de Plata

   Plateste convenabil folosind cartea de credit sau debit, transfer bancar, numerar, cec sau Revolut.

  • Solutii Ecologice

   Folosim numai solutii ecologice care protejeaza atat mediul inconjurator cat si membrii familiei dumneavoastra.

  • Aici Pentru Tine

   Bucura-te de timpul tau liber si nu te gandi la treburile casnice. Suntem aici sa avem grija de casa dumneavoastra.

Intrebari Frecvente

 • In ce zone oferim menajere pentru birouri si locuinte ?

  Firma noastra de curatenie,  activeaza pe piata serviciilor de curatenie de intretinere, atat in toate sectoarele Bucurestiului cat si in Ilfov. Daca va aflati in locatiile mentionate, va asiguram ca suntem poate cea mai buna alegere pentru locuinta sau sediul firmei dumneavoastra.

 • Cate persoane are o echipa de menajere Dust Busters ?

  Numarul de persoane de care veti avea nevoie este customizabil in functie de necesitatile dumneavoastra. Astfel, daca contractati serviciul nostru de menajere pentru o garsoniera, va fi nevoie doar de o singura menajera. Daca aveti un spatiu de birouri de peste 500 de metri, cu siguranta va fi nevoie de mai multe persoane. Impreuna cu dumneavoastra evaluam spatiul ce urmeaza a fi curatat, frecventa dorita si stabilim de comun acord un numar optim de menajere pentru locuinta sau biroul dumneavoastra.

 • De ce utilizam doar echipamente de fabricatie germana Karcher ?

  Firma de curatenie Dust Busters utilizeaza pentru serviciile de menaj din Bucuresti si zonele limitrofe Ifov, doar echipamente profesionale de fabricatie germana Karcher, liderul mondial in domeniul tehnologiei de curatare. Doar folosind aceste echipamente de curatenie profesionala Karcher , va putem asigura ca serviciile de curatenie de intretinere Dust Busters acopera toate necesitatile dumneavoastra. Am ales sa lucram cu unul dintre cei mai buni producatori de echipamente profesionale de curatenie din lume, pentru ca dorim sa oferim clientilor nostrii, poate cele mai bune servicii de curatenie existente pe piata din Romania.

 • Cum accesati serviciile noastre de curatenie de intretinere ?

  Toate serviciile noastre de curatenie profesionala pot fi contractate atat prin intermediul website-ului nostru www.DustBusters.ro cat si telefonic la 0784 464 115. Trebuie doar sa ne contactati si in cel mai scurt timp veti lua legatura cu unul dintre operatorii nostrii.

  Va asiguram ca timpul de asteptare va fi unul scurt si ca vom face tot posibilul sa va informam corect asupra serviciilor noastre.

 • Se pot customiza serviciile de menaj Dust Busters ?

  Firma noastra de curatenie, ofera posibilitatea oricarui client care acceseaza serviciile de menaj la domiciliu sau la birou, sa isi personalizeze  exact serviciile dorite, in functie de necesitatile tale. Spre exemplu, puteti contracta serviciile noastre de menaj, doar pentru anumite operatiuni cum ar fi: curatarea geamurile pe exterior sau pe interior, pentru  spalare, calcare sau apretare haine ori pentru o curatenie generala aprofundata a spatiului de respectiv. De asemena puteti customiza si frecventa operatiunilor de curatenie, in functie de ritmul in care imobilul dumneavoastra se murdareste. Va oferim cu placere optiunea de a selecta orice preferinta din pachetul nostru de servicii de curatenie. Totul este customizabil, ne comunicati necesitatile dumneavoatra si noi ne vom adapta cerintelor in cel mai scurt timp posibil.

 • Aveti asigurare pentru serviciile de curatenie oferite ?

  Firma de curatenie Dust Busters are in prezent o colaborare cu una dintre cele mai mari firme de asigurari din Europa. Firma de asigurari Omniasig este parte a Vienna Insurance Group, unul dintre cele mai importante grupuri de asigurari din Europa Centrala si de Est, firma care a emis catre noi o polita de asigurare pentru prestarea de servicii de curatenie profesionale, pe intreg teritoriul Romaniei.

  In baza politei de asigurare, suntem asigurati pana in 10,000 de Euro pentru prestarea tuturor serviciilor de curatenie profesionala marca Dust Busters.

 • De ce folosim solutii ecologice in operatiunile de curatenie ?

  Echipa Dust Busters incearca sa foloseasca numai solutii de curatare ecologice si organice in cadrul tuturor serviciilor de curatenie  realizate de firma noastra.  Cercetarile au aratat ca utilizarea unei singure substante de curatare chimica chiar si o data pe saptamana ridica riscul aparitiei afectiunilor respiratorii, cum ar fi astmul sau bolile pulmonare obstructive cronice, pentru toti acei oameni care frecventeaza locatia respectiva.

  De asemenea solutiile ecologice protejeaza mediul inconjurator si credem ca este obligatia noastra, a tuturor, sa lasam o lume mai buna si mai curata copiilor nostrii.

  Va invitam alaturi de echipa Dust Busters sa luati parte la nenumarate initiative ecologice cum ar fi Ziua Pamantului (22 Aprilie) sau Ziua Internationala a Padurilor (21 Martie) , zile in care ne oferim voluntar sa curatam deseurile lasate de semenii nostrii in spatiile verzi din Bucuresti si apropierea sa.

 • Cum platiti pentru serviciile de menaj Dust Busters ?

  Firma noastra de curatenie ofera o multitudine de optiuni de plata pentru serviciile de menaj la domiciliu sau la sediul firmei. Printre ele, amintim cardul de credit/debit, Revolut, transfer bancar sau ordin de plata.

 • Doriti sa va angajati la Dust Busters ?

  Periodic firma noastra de curatenie efectueaza angajari atat in domeniul curateniei la domiciliu cat si pentru activitatile de curatenie birouri si spatii comerciale. Daca doriti sa va angajati la Dust Busters va sfatuim sa ne apelati la 0784 464 115 sau sa ne dati un email folosind formularul nostru de contact.

 • Aveti si alte intrebari ?

  De-a lungul timpului echipa Dust Busters a creat un profil al intrebarilor frecvente adresate de clienti, dar datorita faptului ca fiecare client este diferit este foarte posibil ca una sau mai multe din intrebarile dumneavoastra sa nu fie prezenta in aceeasta lista. Daca aveti nelamuriri legate de serviciile noastre de curatenie profesionala  va rugam sa ne contactati la 0784 464 115 sau prin email.

  De asemenea ne puteti cauta pe internet, folosind Google sau alte motoare de cautare dupa urmatoarele cuvinte-cheie: “menajera birouri 4 ore bucuresti” , “menajera bucuresti” sau “menajere bucuresti”. Se mai poate cauta si dupa: “menajera birouri Bucuresti” sau “caut menajera 1 zi pe saptamana” si “angajez menajera weekend“. De altfel se pot efectua cautari succesive si pe urmatoarele cuvinte: “menajera olx“, “menajera bucuresti sector 6“, “caut menajera o data pe saptamana” ori “menajera calcat rufe“.

  Alte posibile cautari specifice: “preturi curatenie birouri” , “pret curatenie birou bucuresti” ,“curatenie birouri Pipera” sau “curatenie birouri Ilfov”

  La acestea din urma se adauga urmatoarele: “menajera birouri 4 ore bucuresti“, “femeie de servici birouri“ sau “femeie de serviciu birouri bucuresti“, “femeie de serviciu cabinet medical bucuresti”. Se mai poate interoga internetul si cu: “femeie de serviciu farmacie bucuresti“, “menajera birouri bucuresti“, “caut femeie de serviciu bucuresti“ sau “menajera birouri“ ori “curățenie pentru birouri“