• Str. Campul Pipera 127 ap. 4 Bucuresti
 • Luni – Vineri : 9.00 – 18.00

Totul Gratis

Recomanda serviciile Dust Busters catre trei prieteni si ai o curatenie gratuita din partea noastra.

Detalii

Garantia Sigurantei

Urmareste live de pe telefon, tableta sau laptop serviciile de curatenie Dust Busters in casa ta.

Detalii

Parteneri Karcher

Folosim unele dintre cele mai performante echipamente si solutii de curatenie profesionale de la producatorul german Karcher.

Detalii

Curatenie Industriala Bucuresti

Servicii de calitate  cu tehnologii integrate la un pret accesibil.

 

de la 8RON/MP

Avantajele Serviciilor de Curatenie Industriala

Firma de curatenie Dust Busters va ofera o gama larga de servicii de curatenie industriala, servicii care ajuta la cresterea eficientei si productivitatii companiei dumneavoastra. Fie ca este vorba despre curatenia halelor industriale, fabricilor, uzinelor, depozitelor logistice, depozitelor de marfuri sau diverselor spatii de depozitare si productie, va asiguram ca veti avea parte de unele dintre cele mai bune servicii de curatenie industriala.

  • Metode de Plata

   Plateste convenabil folosind cartea de credit sau debit, transfer bancar, numerar, cec sau Revolut.

  • Solutii Ecologice

   Folosim numai solutii ecologice care protejeaza atat mediul inconjurator cat si membrii familiei dumneavoastra.

  • Aici Pentru Tine

   Bucura-te de timpul tau liber si nu te gandi la treburile casnice. Suntem aici sa avem grija de casa dumneavoastra.

Intrebari Frecvente

 • De ce suntem speciali ?

  Dust Busters este printre putinele firme de curatenie din Romania, care la cererea clientului, in timpul realizarii serviciilor de curatenie la spatii industriale isi poate monitoriza angajatii printr-un sistem inteligent de supraveghere video. Acesta consta in atasarea unei camere video de mici dimensiuni, pe pieptul unui agent de curatenie din cadrul echipei Dust Busters. Curatenia spatiilor industriale este foarte atent efectuata, intrucat atat managementul firmei de curatenie Dust Busters cat si clientii nostrii, pot viziona filmarile efectuate in timpul operatiunilor de curatenie la spatiile comerciale din Bucuresti si Ilfov.

 • De ce putem filma toate operatiunile noastre la cererea clientului?

  La cererea clientului, firma noastra de curatenie Dust Busters poate folosi echipamente de supraveghere video avansate tehnologic in activitatile de curatenie la spatiile industriale din Bucuresti si Ilfov pentru a responsabiliza atat personalul nostru de curatenie, cat si pentru a asigura clientii Dust Busters ca serviciile noastre de curatenie pentru spatii industriale sunt transparente si de foarte inalta calitate. Printre echipamentele video folosite de firma noastra  de curatenie pentru supravegherea personalului, amintim camerele video cu montare pe piept Hytera VM780, aceleasi camere video de supraveghere folosite si de politia din Statele Unite ale Americii sau Marea Britanie.

 • Operatiunile de curatenie se pot urmari si live de pe telefon ?

  Aceasta optiune este in curs de implementare, echipamentele noastre video permit acest lucru si el va fi disponibil in cel mai scurt timp posibil tuturor clientilor Dust Busters care opteaza pentru serviciile noastre de curatenie pentru spatii industriale din Bucuresti si Ilfov.

 • In ce zone oferim servicii de curatenie ?

  Firma de curatenie Dust Busters ofera servicii de curatenie pentru spatiile industriale din Bucuresti si  Ilfov. Suntem specialisti in realizarea operatiunilor de curatenie  si folosim echipamente de curatare Karcher de ultima generatie pentru efectuarea tuturor serviciilor noastre de curatenie in spatii industriale.

 • Ce tipuri de spatii industriale curatati ?

  Firma de curatenie Dust Busters, ofera atat in Bucuresti cat si in Ilfov urmatoarele servicii de curatenie industriala :

  * servicii de curatenie hale industriale

  * servicii de curatenie depozite de marfuri

  * servicii de curatenie fabrici si uzine

  * servicii de curatenie depozite logistice

   

  Oferim solutii de curatenie industriala pentru companii din domenii industriale diferite cum ar fi: industria alimentara, fabricarea automobilelor, industria medicala. De asemenea asiguram si curatenia si igienizarea liniilor de productie, a spatiilor automatizate sau semiautomatizate, spatiilor de depozitare si a depozitelor frigorifice.

 • Care sunt avantajele curateniei industriale ?

  Curatenia industriala in hale si pe liniile de productie asigura calitatea si randamentul muncii, o durata mai mare de viata a compomentelor angrenate in procesul de productie generand totodata un mediu sanatos si protectiv pentru angajati.

 • Ce servicii sunt incluse in pachetul de curatenie industriala ?

  Firma de curatenie, Dust Busters adapteaza serviciile de curatenie industriala pentru a satisface cerintele fiecarui client in mod individual, serviciile de curatenie industriala putand fi prestate in timpul programului de lucru, inaintea inceperii programului de lucru al beneficiarului sau chiar in ture de noapte.

  Serviciile de Curatenie Industriala Includ:

  • Curatarea: tavanelor, grinzilor, tubulaturii de aerisire, corpurilor de iluminat, pardoselilor si a peretilor
  • Curatenie in hale industriale
  • Curatenie in depozite
  • Indepartarea petelor existente (ulei, motorina etc.)
  • Curatarea teraselor exterioare
  • Curatarea burlanelor
  • Degresarea suprafetelor
  • Curatenie placi aluminiu
  • Curatenie zidarie
  • Curatarea geamurilor
  • Curatenie scari rulante, lifturi
  • Curatenie tubulatura de aerisire
  • Ingrijirea pietrei naturale (reabilitare si curatenie marmura, granit si suprafete calcaroase)

   

  Va mai punem la dispozitie servicii de curatenie si pentru spatii exterioare:

  • Curatenie si intretinere spatii verzi
  • Curatenie si intretinere parcari
  • Curatenie si intretinere alei pietonale
  • Curatenie si intretinere parcuri
 • De ce utilizam numai echipamente fabricate de Karcher ?

  Firma de curatenie Dust Busters utilizieaza pentru serviciile de curatenie in spatiile industriale din Bucuresti si zonele limitrofe numai echipamente de la Karcher, liderul mondial in domeniul tehnologiei de curățare. Folosim aparate de curăţat cu apă sub presiune şi sub presiune înaltă, aspiratoare şi curăţitoare cu abur, maşini de măturat, maşini de frecat-aspirat, agenţi de curăţare, curăţitoare cu gheaţă carbonică, pompe și sisteme de irigare pentru casă și grădină si oferim o gama completă de soluții inovatoare de curăţare.

 • Se pot customiza serviciile de curatenie industriala ?

  Firma de curatenie Dust Busters, ofera posibilitatea oricarui client sa isi aleaga exact serviciile dorite in functie de necesitatile sale. Astfel in cadrul curateniei industriale putem personaliza un abonament de curatenie industriala cu frecventa zilnica, saptamanala sau lunara ori sa executam o singura interventie de curatenie generala dupa specificatiile dumneavoastra.

 • Cum accesati serviciile nostre de curatenie ?

  Toate serviciile de curatenie profesionala pentru spatii industriale din Bucuresti sau Ilfov pot fi contractate prin atat prin intermediul website-ului nostru www.DustBusters.ro cat si telefonic la 0768 403 699. Nu trebuie decat sa ne contactati si ne deplasam rapid la locatia dumneavoastra in orice colt al Bucurestiului.

 • Aveti asigurare pentru serviciile oferite ?

  Firma de curatenie Dust Busters are in prezent o colaborare cu una din cele mai mari firme de asigurari din Romania, firma de asigurari care a emis catre noi o polita de asigurare pentru prestarea de servicii de curatenie pentru spatii industriale atat in Bucuresti cat si in Ilfov.

 • De ce folosim solutii ecologice ?

  Echipa Dust Busters incearca sa foloseasca numai solutii de curatare ecologice si organice in cadrul tuturor serviciilor de curatenie pentru spatii industriale realizate de firma noastra de curatenie, intrucat cercetarile au aratat ca utilizarea unei singure substante de curatare  chimica chiar si o data pe saptamana ridica riscul aparitiei afectiunilor respiratorii, cum ar fi astmul sau bolile pulmonare obstructive cronice, pentru toti acei oameni care frecventeaza locatia respectiva.

 • Cum platiti pentru serviciile Dust Busters ?

  Efectuarea platilor se va face in baza contractului cu posibilitatea de a verifica întregul spatiu, alaturi de coordonatorul nostru de echipa. Metodele de plata disponibile pentru achitarea serviciilor de curatenie pentru spatii industriale  sunt urmatoarele: card de credit sau debit si transfer bancar.

 • Aveti si alte intrebari ?

  De-a lungul timpului echipa Dust Busters a creat un profil al intrebarilor frecvente adresate de clienti, dar datorita faptului ca fiecare client este diferit este foarte posibil ca una sau mai multe din intrebarile dumneavoastra sa nu fie prezenta in aceeasta lista. Daca aveti nelamuriri legate de serviciile de curatenie pentru spatii industriale  va rugam sa ne contactati la 0768 403 699 sau prin email.

  De asemenea ne puteti cauta pe internet, folosind Google sau alte motoare de cautare dupa urmatoarele cuvinte-cheie: “curatenie industriala Bucuresti” , “firme curatenie industriala Bucuresti” sau “firme curatenie industriala”. Se mai poate cauta si dupa: “firma curatenie industriala” sau “firma curatenie industriala Bucuresti” si “preturi curatenie industriala“. De altfel se pot efectua cautari succesive si pe urmatoarele cuvinte: “curatenie parcari“, “curatenie hale industriale“, “curatenie hale industriale Bucuresti” ori “curatenie depozite Bucuresti“.

  Alte posibile cautari specifice: “curatenie parcari subterane” , “curatenie depozite” ,curatenie spatii industriale” , ori “curatenie hale”