• Str. Campul Pipera 127 ap. 4 Bucuresti
  • Luni – Vineri : 9.00 – 18.00
Tu stii unde se ascund microbii din casa ta?

Tu stii unde se ascund microbii din casa ta?

  • 1214
  • 0

“Imi doresc sa am o casa care sa luceasca” este expresia folosita de multi dintre noi. Stii, insa, ca oricat de mult ai curata casa, tot se vor mai gasi locuri primitoare care sa gazduiasca “micutii inamici”?

Multe din produsele de curatenie din comert nu sunt tocmai eficiente pentru a elimina cu succes toti microbii din casa ta. De aceea, la o anumita perioada de timp este nevoie sa soliciti ajutorul unei firme de curatenie care sa vina echipata cu aparatura profesionala si care sa-ti improspateze casa. Altfel, sanatatea ta sau a familiei tale poate fi pusa in pericol.

Dar inainte de toate, iata unde se ascund cei mai multi microbi in casa ta:

Este bine cunoscut faptul ca microbii prefera umiditatea si caldura. De aceea, locurile preferate de microbi sunt bucataria si baia.

In bucatarie

Desi chiuveta intra zilnic in contact cu apa, aduna cei mai multi microbi din cauza resturilor de mancare. De asemenea, buretii de vase, lavetele si prosoapele de bucatarie favorizeaza aparitia si inmultirea bacteriilor.

Frigiderul, si el, este unul dintre cele mai frecventate locuri de microbi. Curatarea corecta si complexa a acestora, ar putea diminua considerabil numarul microorganismelor ce ne pot afecta sanatatea.

In baie

Trebuie sa recunoastem ca in baie este umiditate aproape in permanenta si ca fara doar si poate, se incadreaza perfect pe lista locurilor care necesita cea mai mare atentie cand vine vorba de curatenie.

Toaleta, chiuveta, cada si inclusiv covorasele din baie pot ascunde milioane de microbi daca nu sunt curatate in permanenta. De aceea, o echipa profesionista de curatenie ar putea elimina cu succes bacteriile prin detratare, spalarea faiantei, a covoarelor si a obiectelor sanitare din bai.

Pe parchet, mocheta sau gresie

Fie ca ne place sa credem sau nu, mocheta, parchetul si gresia sunt mediul propice pentru dezvoltarea microbilor. De ce? Pentru ca deseori, se intampla sa umblam incaltati prin casa si involuntar, transportam toate bacteriile de afara, in mocheta sau pe gresie. Cu atat mai mult daca avem un animal de companie.

Este recomandata interventia unei firme de curatenie deoarece folosirea produselor de calitate pot deteriora mocheta.

Sub pat

Portiunea de sub pat nu este deloc accesibila. De aceea, depunerile de praf dezvolta o multime de microbi care ne pot pune sanatatea in pericol. Incearca sa stergi praful ori de cate ori iti permite timpul sau apeleaza la o firma de curatenie care sa te scape de grija murdariei si a microbilor din casa. 

Este adevarat ca nu toti microbii ne pun sanatatea in pericol, insa trebuie sa tinem cont de faptul ca raspandirea si inmultirea acestora se realizeaza intr-un ritm accelerat. Serviciul de curatenie la domiciliu nu doar ca iti asigura confortul dorit, dar tine microbii la distanta si contribuie la mentinerea sanatatii tale.

Si in sfarsit… casa ta chiar poate sa luceasca!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.